Frostalaiset:

Gyllir frį Vääntee, Annan omistama kultatukka. 1.7.2007 Suomessa syntynyt viisikäyntinen ruuna. Kaunis punarautias väriltään. Geellä on helpot askellajit ja sen töltti -mieletön nojatuolimatka! Iloinen ja rauhallinen herrasmies, isokokoinen ja reipas. Laumassa hyvä pomo ja kaikin puolin mutkaton tapaus.

Dķs frį Hólabae, pikkuinen ruunihallakko islanninhevostamma. Sievä nelikäyntinen, pienikokoinen ja herkkis, mutta kiltti ja suloinen tapaus. Dķs on syntynyt 2009 Islannissa. Dķs on Tytti Lempisen omistuksessa.


Djįsn frį Minni-Borg alias Jasu. Tämä islanninhevostamma, herkkis pörröpää on väriltään kulomustankirjava ja se on yksityiskäytössä, mutta tuurailee välillä lasten heppahetkissä. Jasu on syntynyt v. 2000 Islannissa ja sen omistaa Heta Pontela.Hnįta frį Hrķsdal saapui Annan kotitallille koeajalle tammikuun -20 alussa ja tänä päivänä hän on Annan oma hevonen.

Lempinimeltään Pinkki (ei Annan keksimä) on 2007 syntynyt punahallakko pienehkö tamma.

Pinkki on mukava ja reipas ratsu. Hiukka jääräpää, mutta sydän täynnä kultaa. Omaa mahtavan keinulaukan!


2017-2018 vuosien Frostalaisia:

Ponikujan Patruuna, pieni pyöreä shetlanninponiruuna. Kasvoi isoksi, on yli metrin korkea. Kulomusta Pate osallistuu ja hiipii tarhansiivoajan selän taakse vaivihkaa. Pate on syntynyt 6.7.2013 ja on Saaran perheen hellässä huomassa.


Mśsķk frį Grófargili, kulomusta nelikäyntinen issikkatamma. Muusa on syntynyt v. 2004 Islannissa. Se on virallisesti Saaran ja hänen tyttären Kanervan omistama. Muusa rakastaa maastoilua, se on kolunnut kisaratoja niin Saaran kuin Veerankin kanssa ja se pysyy isojen hevosten tehtävissä tunneillakin mukana -oikea monitoimipolle siis. Ystävällinen luonteeltaan.

A.P. Evita on kulomusta shetlanninponitamma. Sympaattinen alle metrin korkuinen olento. Se on syntynyt 4.9.2000 ja on virallisesti Saaran tyttären Veera Niemen poni. Evita on kiltti hoitaa, mahtava pienten lasten ratsu ja monen suosikki! Ei ole ehkä kiireisin ratsastaa, mutta vastaavasti malttaa opettaa pienimmätkin ratsastuksen saloihin.


Hekla frį Višarbrekku, Saaran tähtisilmä, prinsessaponi. 23.6.2006 Suomessa syntynyt, Saaran kasvattama ja omistama, Katlan ensimmäinen varsa. Kaunis viisikäyntinen kulomusta issikkatamma, joskus varsinainen draamakuningatar, ujo pitkätukka. Treenaa Saaran tyttären Veeran kanssa ahkerasti kisohin!Hildir frį Višarbrekku. 4.7.2010 Suomessa syntynyt hiirakko issikkaruuna, Saaran kasvattama ja omistama, Katlan toinen lapsi. Viisikäyntinen Hiltsu ehkä jonain päivänä kasvaa oikeasti aikuiseksi. Sillä riittää pilkettä silmissä ja kavioissa, mutta kun Hiltsu jaksaa keskittyä, se on mukava ratsu niin kentällä kuin maastossakin.Pikkumies Max eli kotoisammin Nappi on rautiaankirjava, hauskalla tavalla rosoisen laikukas risteytysponiruuna. Nappi on 5-vuotias, ajettu ja ratsastettu, noin 110cm korkea siro welsh-risteytys. Tällä ryhdikkäällä ruunalla on kaunis ravi ja pyörivä laukka.Eeker, Erkki. Ruunikko Mies, ryhdikäs poika, mukava ratsureima. Hyvät perusaskellajit vaikka liitokavio se ei olekaan ellei sateenvarjo kyttää nurkan takana. 151 cm korkea Erkki on syntynyt 28.2.2005 Virossa. Tämä eestinhevonen sopii tasaisuutensa monenlaiselle ratsastajalle.Pirttirannan Elegia on v. 2010 syntynyt metrin korkuinen shetlanninponitamma. Tämä ystävällinen ja utelias ponineiti on väriltään kulomusta. Se on omistajansa Paulan yksityiskäytössä.Tuntihevosina meillä on ollut myös eestinhevostamma Emma, joka muutti Ouluun uuden omistajaperheen ratsuksi sekä vuonohevosristeytys Kaisa, joka muutti omistajansa mukana. Islanninhevostamma Nunna ilahdutti tuntilaisia syksyllä -18 ja se palasi omistajansa luokse Mäntsälään.


Muistoissamme:

Vanilliina on valkoisin merkein oleva kulomusta suomenhevostamma. 155 cm korkea Vani on syntynyt 31.5.2004 Suomessa. Vähän pilkettä silmissä, joskus vähän vähänlaisesti ratkaisukeskeisyyttä korvien välissä, joskus hoselointia jaloissa, mutta sydän täynnä kultaa. Mukava ja reipas ratsu.

Vani lähti ikivihreille laitumille 28.7.2018.
Katla frį Jórvķk II 156 ISL, Saaran vanha islannihevostamma.

V. 1993 Islannissa syntyneellä Katlalla on takanaan kisahevosen ura ja sillä on kaksi varsaa. Kantakirjattu 2-palkinnolla ja on saanut arvokirjaimen B jälkeläisistään. Vauhdikas Katla on jo eläkeläinen, mutta se toimii talutusratsun tehtävissä mainiosti ja on ihan kaikkien hoidettavissa.


Katla lähti ikivihreille lokakuussa 2020 .