Tallin hevoset ja ponit:

Eeker, Erkki. Ruunikko Mies, ryhdikäs poika, mukava ratsureima. Hyvät perusaskellajit vaikka liitokavio se ei olekaan ellei sateenvarjo kyttää nurkan takana. 151 cm korkea Erkki on syntynyt 28.2.2005 Virossa. Tämä eestinhevonen sopii tasaisuutensa monenlaiselle ratsastajalle. Erkin omistaa Leena Tuominen.Ponikujan Patruuna, pieni pyöreä shetlanninponiruuna. Kasvaa isoksi, ainakin hän todennäköisesti kuvittelee niin koska on nyt jo yli metrin korkea. Kulomusta Pate osallistuu ja hiipii tarhansiivoajan selän taakse vaivihkaa. Se on ottanut ratsukoulutuksen ensi askeleet ja on tulevaisuuden tuntiponi. Pate on syntynyt 6.7.2013 ja se on Frostagloss Oy:n omistuksessa.

A.P. Evita on kulomusta shetlanninponitamma. Sympaattinen alle metrin korkuinen olento. Se on syntynyt 4.9.2000 ja on virallisesti Saaran tyttären Veera Niemen poni. Evita on kiltti hoitaa, mahtava pienten lasten ratsu ja monen suosikki! Ei ole ehkä kiireisin ratsastaa, mutta vastaavasti malttaa opettaa pienimmätkin ratsastuksen saloihin.

Pikkumies Max eli kotoisammin Nappi on rautiaankirjava, hauskalla tavalla rosoisen laikukas risteytysponiruuna. Nappi on 5-vuotias, ajettu ja ratsastettu, noin 110cm korkea siro welsh-risteytys. Tällä ryhdikkäällä ruunalla on kaunis ravi ja pyörivä laukka. Toivommekin siitä monen pikkuratsastajan supersuosikkia tunneille!

Mśsķk frį Grófargili, kulomusta nelikäyntinen issikkatamma. Muusa on syntynyt v. 2004 Islannissa. Se on virallisesti Saaran ja hänen tyttären Kanervan omistama. Muusa rakastaa maastoilua, se on kolunnut kisaratoja niin Saaran kuin Veerankin kanssa ja se pysyy isojen hevosten tehtävissä tunneillakin mukana -oikea monitoimipolle siis. Ystävällinen luonteeltaan.


Gyllir frį Vääntee, Annan omistama kultatukka. 1.7.2007 Suomessa syntynyt viisikäyntinen ruuna. Kaunis punarautias väriltään. Geellä on helpot askellajit ja sen töltti -mieletön nojatuolimatka! Iloinen ja rauhallinen herrasmies, isokokoinen ja reipas. Laumassa hyvä pomo ja kaikin puolin mutkaton tapaus.

Hildir frį Višarbrekku. 4.7.2010 Suomessa syntynyt hiirakko issikkaruuna, Saaran kasvattama ja omistama, Katlan toinen lapsi. Viisikäyntinen Hiltsu ehkä jonain päivänä kasvaa oikeasti aikuiseksi. Sillä riittää pilkettä silmissä ja kavioissa, mutta kun Hiltsu jaksaa keskittyä, se on mukava ratsu niin kentällä kuin maastossakin.

Hekla frį Višarbrekku, Saaran tähtisilmä, prinsessaponi. 23.6.2006 Suomessa syntynyt, Saaran kasvattama ja omistama, Katlan ensimmäinen varsa. Kaunis viisikäyntinen kulomusta issikkatamma, joskus varsinainen draamakuningatar, ujo pitkätukka.

Katla frį Jórvķk II 156 ISL, Saaran vanha islannihevostamma. V. 1993 Islannissa syntyneellä Katlalla on takanaan kisahevosen ura ja sillä on kaksi varsaa. Kantakirjattu 2-palkinnolla ja on saanut arvokirjaimen B jälkeläisistään. Vauhdikas Katla on jo eläkeläinen, mutta se toimii talutusratsun tehtävissä mainiosti ja on ihan kaikkien hoidettavissa.

Dķs frį Hólabae, pikkuinen ruunihallakko islanninhevostamma. Sievä nelikäyntinen, pienikokoinen ja herkkis, mutta kiltti ja suloinen tapaus. Dķs on syntynyt 2009 Islannissa. Se toimii rauhallisella ratsastajalla niin kentällä kuin maastossakin. Dķs on Tytti Lempisen omistuksessa, mutta Minna Turusella ylläpidossa.

Djįsn frį Minni-Borg alias Jasu on tallin uusin tulokas. Tämä islanninhevostamma, herkkis pörröpää on väriltään kulomustankirjava ja se on yksityiskäytössä. Jasu on syntynyt v. 2000 Islannissa ja sen omistaa Heta Pontela.

Pirttirannan Elegia on v. 2010 syntynyt metrin korkuinen shetlanninponitamma. Tämä ystävällinen ja utelias ponineiti on väriltään kulomusta. Se on omistajansa Paula Nummisen yksityiskäytössä.


Muistoissamme:

Vanilliina on valkoisin merkein oleva kulomusta suomenhevostamma. 155 cm korkea Vani on syntynyt 31.5.2004 Suomessa. Vähän pilkettä silmissä, joskus vähän vähänlaisesti ratkaisukeskeisyyttä korvien välissä, joskus hoselointia jaloissa, mutta sydän täynnä kultaa. Mukava ja reipas ratsu.

Vani lähti ikivihreille onnettomuuden seurauksena 28.7.2018.