FrostaGlossin omistaa, plus 30w, maalaistunut Anna Huikari:

9-vuotiaana äitini ilmoitti minut ratsastuksen
alkeiskurssille ja sille tielle jäin. Aikuisuuden kynnyksellä löysin Espoossa asuessani talli Fagerängin ja islanninhevoset. Koukutuin heti.

Osallistuin tallin toimintaan ja vedin asiakasvaelluksia,
mutta jonkin ajan kuluessa hevoskuume kasvoi - ja niin rakas kultainen Gyllir frá Vääntee ja minä löysimme toisemme. Ikuinen Kiitos Satu Vuoriolle.


Olen arkipäivisin töissä myynnin assistenttina Hämeenlinnassa. Vapaa-ajallani nautin puutarhan hoidosta, tykkään käydä maalaismarkkinoilla ja olen innokas akvaarioharrastaja. Myöskin välillä sohva kutsuu ja ehdoton lempparisarjani on Downton Abbey.

Perheeseeni kuuluu kihlattuni, saksanpaimenkoirapoitsu Krios sekä Maine coon-kissat Eve & Elli. Näiden lisäksi löytyy kolme akvaariota, kaniherra sekä marsupojat.

Ruokin talvisin pikkulintujen lisäksi pihamme laidalla peurojakin.

Luonteeltani olen iltavirkkuuden lisäksi iloinen ja sosiaalinen, vaikka välillä kuvittelen haluavani olla vähän erakko entisenä kaupunkilaisena. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä, unohtamatta
upeita nelijalkaisia tölttääviä työkavereitani! Olen kovin eläinrakas, lapsesta
asti ollut.

Välillä innostun askartelemaan ja valmistan hevos- ja koiratarvikkeita biothanesta. Moni tallille tulija huomaa, että pinkki väri on meillä vahvoilla ja tämä väri näkyy myös heppojen
varusteissakin…

Kuulemma en koskaan unohda antaa selkäännousunamia ratsulleni, sen kyllä minun hepatkin ovat jo oppineet.

Parasta hevosten kanssa on rento maastolenkki metsän keskellä, läsnäolo voimakkaan sielun kanssa. Nauttia yhteisestä tekemisestä ja luottamuksesta. Tätä haluan tarjota myös asiakkaillenikin.


FrostaGloss sai alkunsa 2016 loppuvuodesta ja toimi Taappolassa syksyyn 2018 asti. Sitten kolme issikkaa muutti kotipihaani ja touhuan nyt täältä käsin tallini parissa ja hoidan Frostan heppahetket ja
maastovaellukset. Keväästä 2020 FrostaGloss siirtyi kokonaan minun omistukseeni.

Tavoitteeni on jakaa rakasta harrastustani ja siitä saatavaa iloa mahdollisimman monelle!