Saara Suutarla, nyt nelikymppinen, maalta muuttanut mutta nyt jo vankasti kaupunkilaistunut hevostalliyrittäjä Hämeenlinnasta.

Saara tekee myyntipäällikön hommia ja hengittää hevosenhuuruista elämää vuodesta toiseen. Nyt hänet voi löytää Alfur -tallilta, Pälkäneeltä.

Saara on koulutukseltaan merkonomi ja hevostalouden perustutkinnon harrasteohjaaja. Lisäksi hän on askellajiratsastuksen paikalliskerhotuomari sekä kouluttautunut islanninhevosten Tölt in Harmony -ohjaamisteen ja tuomarointiin. Intohimona ratsastuksen ohjauksessa ja valmennuksessa on se harmonia, jonka ratsukko löytää pienistä arkisista asioista.

Vapaa-ajallaan Saara saattaa uppoutua kotimaisen kirjallisuuden syövereihin ja tykkää välillä kipaista joogaan tai lenkille. Turhan usein kulinaristinen rauha vie voiton. Vaikka luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä, käärmeet eivät kuulu kiinnostuksen kohteisiin. Perheseen kuuluvat aviomies ja parhaimmillaan viisi lasta sekä kolme kissaa ja kotikani Pasi.

Vaikka Saara osaa huolestua vaikka mistä, vuosien kokemus hevostalliyrittäjyydestä antaa raamia ja selkärankaa tekemiseen. Pää pilvissä ja jalat juurevasti maassa, ratkaisukeskeisesti... Tallista saattaa välillä kuulua utopistista höpinää, kun Saara juttelee tallikaneilleen ja hevoset tietävät että usein taskusta löytyy namia rapsutusten kaveriksi.

Anna Huikari, kolmikymppinen, on maalaistunut hevostalliyrittäjä Janakkalasta. Nyt Anna touhuaa kotipihansa pienen tallin parissa .

Anna tekee päivätyönään myyntiassistentin hommia. Hevoset veivät mukanaan 9-vuotiaan espoolaisen pikkutytön ja sille tielle Anna on jäänyt. Aikuisuuden kynnyksellä hän löysi islanninhevoset ja jatkoi harrastamista Talli Fagerängissä osallistumalla mm. maastoretkien vetämiseen. Hevoskuume kasvoi ja niin Annan silmäterä, Gyllir frá Vääntee, tölttäili hänen elämäänsä.

Vapaa-ajallaan Anna ruokkii pihansa peuroja, tykkää markkinoista sekä tonkii multaa puutarhassaan kesäisin. Downton Abbey on vienyt naisen mennessään eli sohvaperunakin Annasta kuoriutuu tarvittaessa. Hänen perheeseen kuuluvat avopuoliso, saksanpaimenkoirapoitsu Krios ja kissatytöt Eve & Elli.

Positiivisella asenteella Annan hanskat pysyy käsissä, ja vaikka ne välillä hukkuisivatkin, niin keinot hän keksii kyllä! Käsistään muutenkin taitava Anna valmistaa kauniita biothane -suitsia myyntiin. Anna ei unohda koskaan antaa selkäännousunamia ratsulleen ja muistaa lukita ovet turhankin hyvin mennessään...