Martan hampun tuotteita nyt meiltä!


Jälleenmyymme Martan hampun tuotteita: hamppua, kauratonta täysrehua Liitoa ja nokkospellettejä.

Todellista superfoodia hevoselle! Tilaukset sähköpostitse tai soittamalla. Toimitus onnistuu Janakkala-Hämeenlinna välillä tai nouto talliltamme Turengista sovittuun aikaan.


Hamppu:

Suomessa ilman torjunta-aineita viljeltyjä öljyhampun sienemiä.

Pakkauskoot:

-6kg purkki 31,50€

-irtona 6,50€ / kg

Annostus:

Poni ½dl (n. 30g) päivässä

Harrastehevonen 1dl (n. 55g) päivässä

Kilpahevonen 1½dl (n. 90g) päivässä

(Kokemus on osoittanut, että pienempikin annostus hyödyttää hevosta merkittävästi. Liika annostus saattaa tuoda mm. alkuperärotuiselle hevoselle liikaa virtaa.)

HAMPUNTAIKA Liito:

HAMPUNTAIKA sarjan Liito on vastaa sisällöltään Lento -rehua, mutta porkkana ja punajuuri on korvattu ulkomaalaisilla tuotteilla. Liito rehun suunnittelun tavoitteena on pidetty luonnollisuutta. Rehuun ei ole lisätty mitään synteettisiä ainesosia. Liidon sisältämät jyvät on litistetty, jotta ravintoaineet ovat helposti hevosen elimistön hyväksikäytettävissä. Liito on KAURATON täydennysrehu. Sisältää hunajaa.

Ominaispaino 620g / litra

Annostus:

Pikkuponit 1dl pv

Ponit 2dl pv

Hevoset 3-4 dl pv

Maksimi annostus päivässä 1.4 kg joka on 2.26l.


21€ / 5kg pussi

Saatavilla myös 20kg, kysy tarjous!


Nokkonen:

Nokkonen on vastustuskykyä lisäävä, vahvistava, terveellinen, ravinteikas ja kotimainen superfoodi. Nokkonen sisältää luonnollisia hivenaineita ja vitamiineja, jotka imeytyvät elimistöön erittäin hyvin. Nokkonen sisältää myös luonnollisia mineraalisuoloja ja se sopii hevosille kivennäis- ja vitamiinilisäksi.

Nokkosesta hevosesi voi saada apua mm. anemiaan, verenpaineen tasaamiseen, suoliston toimintaan, reumaattisiin oireisiin, nivelrikkoon, ääreisverenkierron ja pintaverenkierron häiriöihin. Nokkonen lisää virtsaneritystä, stimuloi munuaisten toimintaa, alentaa verensokeria ja edistää suoliston toimintaa sekä helpottaa yliherkkyysreaktioita.

Nokkonen auttaa iho-oireisiin ja antaa karvalle kiiltoa. Se voi myös auttaa palautumisessa rankan suorituksen jälkeen. Nokkosta voidaan käyttää tukena myös hevosten nivelterveyden ylläpitoon yhdessä esimerkiksi ruusunmarja ja MSM:n kanssa. Nokkosessa on mm. Kaliumia, kalsiumia, kromia, magnaania, magnesiumia, piitä, rautaa, rikkiä, sinkkiä, aminohappoja ja C, B2, B3, B5, K1 -vitamiineja sekä tärkeitä flavonoideja ja lehtivihreää eli klorofylliä. Nokkospelletin etuna on rikkoutunut solurakenne jonka ansiosta ravintoaineet imeytyvät paremmin. Pelletti on myös helppo annostella eikä se pölise.

Nokkonen sopii annettavaksi myös koirille.

Annostus:

Hevoset 5-50 g vuorokaudessa muusta ruokinnasta riippuen.

Yksi pelletti painaa noin 3g. (Huomaa pieni annostus: pieni pakkaus, mutta on varsin riittoisaa.)

Huom! Nokkosen annostelua leikkaukseen meneville taikka sieltä tuleville hevosille sekä tiineille hevosille tulisi harkita tarkkaan eikä sitä suositella. Sydän ja verisuonilääkitystä käyttävän hevosen kohdalla on aina keskusteltava lääkärin kanssa ennen nokkoskuurin aloittamista. Nokkosesta voi joskus harvoissa tapauksissa aiheuttaa allergisia reaktioita. Oireina voi esiintyä nokkosrokkoa ja/tai ripulointia.

25€ / 700g purkki

Voit lukea lisää ja tutustua Martan tuotteisiin täältä.

Käytämme Martan tuotteita omilla hevosillamme ja suosittelemme näitä lämpimästi.