Martan hampun tuotteita meiltä!


Jälleen myymme Martan hampun tuotteita. Todellista superfoodia hevoselle!

Pyrimme tekemään kaikki tilaukset kimppatilauksina. Näin ollen valikoima pysyy laajimpana, tuotteet tuoreina ja kustannukset kohtuullisina. Ole meihin yhteydessä, mikäli tarvitset rehuja! Koko valikoima löytyy Martan Hampun kotisivuilta www.martanhamppu.fi

Hinnastomme on aina sama kuin Martan hampulla (normaalihinnat). Kimppatilauksella postikuluja syntyy 2-5 € välillä per tilaaja.

Hamppu:

Suomessa ilman torjunta-aineita viljeltyjä öljyhampun sienemiä.

Pakkauskoot:

2,5 -20 kg

Annostus:

Poni ½dl (n. 30g) päivässä

Harrastehevonen 1dl (n. 55g) päivässä

Kilpahevonen 1½dl (n. 90g) päivässä

(Kokemus on osoittanut, että pienempikin annostus hyödyttää hevosta merkittävästi. Liika annostus saattaa tuoda mm. alkuperärotuiselle hevoselle liikaa virtaa.)

100% kotimainen!


HAMPUNTAIKA Lento:

HAMPUNTAIKA sarjan Lento (ent. Liito) rehun suunnittelun tavoitteena on pidetty luonnollisuutta. Rehuun ei ole lisätty mitään synteettisiä ainesosia. Lennon sisältämät jyvät on litistetty, jotta ravintoaineet ovat helposti hevosen elimistön hyväksikäytettävissä. Lento on KAURATON täydennysrehu. Sisältää hunajaa.

Ominaispaino 620g / litra

Annostus:

Pikkuponit 0,5-1dl pv

Ponit 1-2dl pv

Hevoset 1-4 dl pv

Maksimi annostus päivässä 1.4 kg joka on 2.26l.

Saatavilla:

5kg

10 kg

15 kg


Nokkonen:

Nokkonen on vastustuskykyä lisäävä, vahvistava, terveellinen, ravinteikas ja kotimainen superfoodi. Nokkonen sisältää luonnollisia hivenaineita ja vitamiineja, jotka imeytyvät elimistöön erittäin hyvin. Nokkonen sisältää myös luonnollisia mineraalisuoloja ja se sopii hevosille kivennäis- ja vitamiinilisäksi.

Nokkosesta hevosesi voi saada apua mm. anemiaan, verenpaineen tasaamiseen, suoliston toimintaan, reumaattisiin oireisiin, nivelrikkoon, ääreisverenkierron ja pintaverenkierron häiriöihin. Nokkonen lisää virtsaneritystä, stimuloi munuaisten toimintaa, alentaa verensokeria ja edistää suoliston toimintaa sekä helpottaa yliherkkyysreaktioita.

Nokkonen auttaa iho-oireisiin ja antaa karvalle kiiltoa. Se voi myös auttaa palautumisessa rankan suorituksen jälkeen. Nokkosta voidaan käyttää tukena myös hevosten nivelterveyden ylläpitoon yhdessä esimerkiksi ruusunmarja ja MSM:n kanssa. Nokkosessa on mm. Kaliumia, kalsiumia, kromia, magnaania, magnesiumia, piitä, rautaa, rikkiä, sinkkiä, aminohappoja ja C, B2, B3, B5, K1 -vitamiineja sekä tärkeitä flavonoideja ja lehtivihreää eli klorofylliä. Nokkospelletin etuna on rikkoutunut solurakenne jonka ansiosta ravintoaineet imeytyvät paremmin. Pelletti on myös helppo annostella eikä se pölise.

Nokkonen sopii annettavaksi myös koirille.


Huom! Nokkosen annostelua leikkaukseen meneville taikka sieltä tuleville hevosille sekä tiineille hevosille tulisi harkita tarkkaan eikä sitä suositella. Sydän ja verisuonilääkitystä käyttävän hevosen kohdalla on aina keskusteltava lääkärin kanssa ennen nokkoskuurin aloittamista. Nokkosesta voi joskus harvoissa tapauksissa aiheuttaa allergisia reaktioita. Oireina voi esiintyä nokkosrokkoa ja/tai ripulointia.


Ruusunmarja:

Ruusunmarja on maukas ravintolisä hevosesi ruokintaan. Se parantaa hevosen immuniteettiä ja liikkuvuutta. Ruusunmarja yhdistettynä nokkoseen on huippu ravintolisä nivelvaivoihin. Sen on todettu lieventävän nivelrikon ja nivelreuman oireita.

Ruusunmarja sisältää runsaasti luonnollisia vitamiineja kuten B-, C-, P-, A-, D-, E- ja K-vitamiinit. Se sisältää myös mineraaleja ja hivenaineita sekä betakaroteenia ja antioksidantteja. Ruusunmarjassa on myös rikkiä luonnollisessa muodossa joka tukee kehon monia rakenteita kuten sydäntä verisuonia ja sidekudoksia.

Ruusunmarja lisää myös kavioiden ja jouhien kasvua. Ruusunmarjaa voidaan suositella erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille.

Annostus:

(500 kg hevonen) 15-35 g päivässä.

Maksimissaan 35g/pv

Saatavilla:

2kg saavi

300g purkki

Punajuuri:

Punajuuri on yksi parhaista luonnollisten kivennäis- ja hivenainelähteistä. Siinä on paljon mm. kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kuparia, rautaa ja sinkkiä. Punajuuressa on paljon myös vitamiineja esimerkiksi A-, E-, C-ja B ryhmän vitamiineja. Punajuuresta saa myös folaattia. Folaatti vaikuttaa mm. punasolujen uusiutumiseen sekä aineenvaihduntaan.

Martan mummon nuoruudessa punajuurta on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiinkin. Sillä on hoidettu päänsärkyä sekä hammassärkyä. Punajuuri on ollut oiva lääke myös flunssaan. Sillä on hoidettu myös ihottumia ja jopa hermostohäiriöitä. Punaisen väriaineen uskotaan vieläkin vaikuttavan mielialaa kohentavasti ja punajuuren tryptofaanin antavan hyvää oloa. Punajuurta voi syöttää myös kaviokuumeherkille hevosille.

Punajuuri on myös erittäin hyvä lisä iho-ongelmista kärsiville hevosille. Punajuuri voi syventää tumman hevosen väriä.

Punajuurirouhe kannattaa turvottaa lämpimässä vedessä ennen tarjoilua.

Annostus:

ponit 10g

hevoset 15g

kilpahevoset 30g

Maksimi 12g/100kg/vrk

Meidän kauttamme on saatavilla kaikkia Martan hampun tuotteita, esim. Veto- ja Sisurehuja, hamppupellavaa, kuivattua valkosipulia, omenaa, porkkanaa sekä banaania.

Voit lukea lisää ja tutustua Martan tuotteisiin täältä.

Käytämme Martan tuotteita omilla hevosillamme ja suosittelemme näitä lämpimästi.