Tallistamme löytyy vanha lampola, joka muuttui hetkessä hienoksi kanilaksi! Meiltä löytyy niin kääpiö- kuin jättirotuisiakin kaneja, kaikki lemmikin asemaa toimittamassa. Kaneilla on karsinoissaan vessalaatikot, mattoja ja mökkejä piilopaikoiksi. Virikkeitä aktiivisille touhottajillemme pyritään tuomaan niin usein kuin mahdollista. Kanit asuvat laumoissa, paitsi leikkaamaton Väinö -uros.

Kaneja saa tulla ihastelemaan ja katselemaan niiden touhuja. Ne ovat kovia kerjäämään ruokaa, joten kannattaakin varoa etteivät ne vie sormea mennessään!


Tarjoamme myös keväästä -17 alkaen lemmikkikanien omistajille hoitopaikkoja tarvittaessa. Tästä tarkemmin lähempänä kevättä, mutta tiedoksi jo nyt, jos vaikka suunnittelette pidempää kesälomareissua.

Saaran tyttölauma ruoka-aikana. Tytöt ovat roduiltaan belgianjättejä ja näiden isä on naapurikarsinassa asuva Väinö. Näillä tytöillä on hurmaavat nimet, joten saammeko esitellä: Rusetti Valkoinen, Notte, Musti sekä Onneli, Anneli ja Kummeli!

Väinö onkin oikein jättisuuri mies! Utelias nuuskija painaa arviolta 8kg ja on väriltään luonnonharmaa. Väinöllä on mainio huumorintaju ja se on ilmeikäs veijari. Kanilan ovet kannattaa pitää suljettuina, sillä Väinö saattaa hiippailla vapaana ihan hissukseen -toivottavasti kyllä valvotusti.

Kääpiörotuja edustaa Annan minirexit ja luppakorvat. Nämä samettiturkkiset rexkanit ovat Annan jo taakse jääneen kasvatuksen viimeisiä yksilöitä.

Kanien suurta herkkua ovat porkkanat, omenat ja puiden oksat sekä kuivattu tumma leipä. Otammekin mielellämme vastaan näitä herkkuja, mutta ethän anna eläimille ruokaa ilman lupaa.

Väinö seikkailemassa!

Saksanpaimenkoira Krios liikkuu välillä Annan mukana tallilla. Krios on kiltti poika joka vielä totuttelee tallielämään ja uusiin kavereihin. Keppi- ja pallohullu, josta saa takuuvarmasti väsymättömän leikkikaverin.

Krios rakastaa kaneja, se vahtisi niitä mielellään vaikka koko päivän! Poika on ollut pennusta saakka samassa kodissa kanien ja muiden pienlemmikkien kanssa, eikä koskaan tekisi niille mitään pahaa - päinvastoin, tuntuu että ne olisivat hänen silmäteriään.

Krios on kovin äänekäs kaveri tarvittaessa, välillä ehkä jopa Annan hermoihin asti yltävä persoona ;)

Tallilla asuu myös tilan omistajan tyttökoira, joten ethän tuo omaa koiraasi paikan päälle ilman Annan tai Saaran lupaa, kiitos :)