Tuntivaraukset puh. 040 166 3766 tai frostagloss@gmail.com

Peruutukset puhelimitse tai tekstiviestillä edelliseen iltaan klo 21 mennessä, sairaustapaukset aamuun klo 9 mennessä. Muutoin tunti veloitetaan täysimääräisenä. Jos perut tulosi viestillä, varmista että saat kuittauksen vastausviestinä!

***

Varustaudu asianmukaisesti pukeutuneena. Meillä kaikki käyttävät kypärää ja hanskojen käyttö myös kesäaikaan katsotaan turvallisuustekijäksi. Valitse mieluiten olkapään peittävä paita myös kesällä ja pue talvella vastaavasti lämmintä päälle reilusti.

Pakkasraja on -15 astetta.

***

Tunnit maksetaan joko laskulla, pankkikortilla tai käteisellä.

***

Painoraja:

85 kg

Painorajat eivät ole ihmisten kiusaksi, vaan hevosten edun mukaista. Myös ratsastajan kehonhallinnalla on suuri merkitys kokonaisuuteen.

***

Huomioithan, että meillä toimitaan ulkotiloissa. Omat varusteet on oltava (alle 6v löytyy lainakypärä).

WC:n käyttömahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Autolle löytyy parkkipaikka pihan reunalta, puomin edestä.

Tallilla liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla.

***

Tallihygienia

Kun vierailet eri talleilla, muistathan tallihygienian!

Tämä tarkoittaa käsipesua, vaatteiden pesua sekä kengien ja muiden tallilla käytettyjen varusteiden perusteellista puhdistusta. Vaihtoehtoisesti tietysti voi olla hyvä käyttää kokonaan eri varusteita eri talleilla. Esim. Virkon S -valmiste on hyvä desinfioimaan kengät, auton matot jne. Talliltamme löytyy desinfiointimahdollisuus, pyydä rohkeasti tarvittaessa.

Bakteerit ja virukset kulkevat myös ihmisen mukana ja tarttuvat herkästi. Pahimmillaan esimerkiksi bakteeriperäinen pääntauti tai virusperäinen influenssa voi johtaa hevosten vakavaan sairastumiseen ja pitempiaikaiseen toiminnan keskeytymiseen.

Toivomme kiitollisena että huomioitte tämän asian sekä meille tullessanne että toisella tallilla vieraillessanne.

Kiitos