Tuntivaraukset joko somen kautta tai frostagloss@gmail.com.

Peruutukset puhelimitse tai sähköpostilla edelliseen iltaan klo 21 mennessä, sairaustapaukset aamuun klo 9 mennessä. Muutoin tunti veloitetaan täysimääräisenä. Jos perut tulosi viestillä, varmista että saat kuittauksen vastausviestinä.


Varustaudu asianmukaisesti pukeutuneena. Meillä kaikki käyttävät kypärää (tallilta löytyy lainakypäriä) ja hanskojen käyttö myös kesäaikaan katsotaan turvallisuustekijäksi. Valitse mieluiten olkapään peittävä paita myös kesällä ja pue talvella vastaavasti lämmintä päälle reilusti.

Pakkasraja on -15 astetta.

Hellerajaa meillä ei ole, mutta lämpimillä kesäkeleillä liikumme aina hevosten jaksamisen mukaan.

KORONAINFO:

Tule tallille vain täysin terveenä. Mikäli perheessä ilmenee oireita, on tällöinkin syytä perua oma ratsastus.

Tallilla suosittelemme käyttämään hanskoja koko ajan. Maskia saa käyttää halutessaan. Tallillamme toimitaan pääosin ulkotiloissa eikä meillä ole ryhmätoimintaa.

Tsemppiä kaikille jaksamiseen, pidetään yhdessä toisistamme huolta! :)

Ratsastukset maksetaan joko pankkikortilla tai käteisellä. Myös ennakkolaskutus onnistuu.

Painoraja:

80 kg

Painorajat eivät ole ihmisten kiusaksi, vaan hevosten edun mukaista. Myös ratsastajan kehonhallinnalla on suuri merkitys kokonaisuuteen.

Huomioithan, että meillä toimitaan ulkotiloissa.

WC:n käyttömahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Autolle löytyy parkkipaikka pihan reunalta, puomin edestä.

Tallilla ja maastoissa liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Tallihygienia

Kun vierailet eri talleilla, muistathan tallihygienian!

Tämä tarkoittaa käsipesua, vaatteiden pesua sekä kengien ja muiden tallilla käytettyjen varusteiden perusteellista puhdistusta. Vaihtoehtoisesti tietysti voi olla hyvä käyttää kokonaan eri varusteita eri talleilla. Esim. Virkon S -valmiste on hyvä desinfioimaan kengät, auton matot jne. Talliltamme löytyy desinfiointimahdollisuus, pyydä rohkeasti tarvittaessa.

Bakteerit ja virukset kulkevat myös ihmisen mukana ja tarttuvat herkästi. Pahimmillaan esimerkiksi bakteeriperäinen pääntauti tai virusperäinen influenssa voi johtaa hevosten vakavaan sairastumiseen ja pitempiaikaiseen toiminnan keskeytymiseen.

Toivomme kiitollisena että huomioitte tämän asian sekä meille tullessanne että toisella tallilla vieraillessanne.

Kiitos