Yksilölliset ratsastusretket ja -hetket


Maastoretki, 1h / 35€

  • Lähde luontoon hevosen kanssa! Tälle retkelle voit osallistua kokemuksesi mukaan: reipas maasto ohjaajan kanssa, jossa kuljetaan vaikka kaikissa askellajeissa - tai vaihtoehtoisesti niin, että ohjaaja tulee mukaan rinnalle kulkemaan kun retkeilet ratsain. Vauhdikkaammat maastoretket suunnitellaan aina ratsastajan tason mukaisesti.

Luontohetki hevosen kanssa, 45min/ 25€

  • Vietä rauhallinen hetki hevosen kanssa ja nauti luonnosta! Hoida ohjaajan kanssa hevonen ratsastuskuntoon, tee taluttajan kanssa noin 20 minuutin mittainen retki läheisessä luonnossa ja nauti maalaismaisemasta. Sopii hyvin junnulle tai nuorelle heppahullulle, joka pääsee tutustumaan hevoseen lähemminkin tai vaikka kiireiselle aikuiselle pieneksi hengähdystauoksi arjen keskellä!

Naperohetki hevosen kanssa, 30min / 20€

  • Alle kouluikäisten oma heppailuhetki! Tule harjailemaan ja ruokkimaan hevosta yhdessä ohjaajan kanssa. Tutustu hevoseen eläimenä ja näe lähemmin niiden elämää. Jos haluat, pääset kokeilemaan myös pientä, noin 5-10minuutin mittaista ratsastusta -kaviot kopsuvat kivasti hiekkatiellä ja tömisevät pehmeästi metsässsä. Oletko koskaan kuullut miltä heinän rouskuttaminen kuulostaa?

* * *

Ratsastukset toteutetaan Annan kotitallilla, osoitteessa Vähähiidentie 215, Turenki.

Kerro rehellisesti omasta tai lapsesi kokemustasosta ratsastusta varatessa ja millaista ratsastusta toivoisitte. Varatessa voit yhdessä ohjaajan kanssa suunnitella ja miettiä mikä juttu olisi se paras. Hevostelu on pääsääntöisesti aina henkilökohtaista ja ratsastajalle yksilöllistä, siksi hintataso on toisenlainen kuin useilla ryhmäratsastustunneilla. Haluamme tarjota henkilökohtaisia kokemuksia hevosten kanssa!

Huomiothan että hevosemme ovat liikkuneet paljon maastossa, mutta ratsastajalla tulee olla riittävästi taitoa, kehonhallintaa ja rohkeutta vauhdikkaammassa maastossa.

Turvallisuus on meidän kaikkien yhteinen asia! Tällöin hevostelu on mielekästä ja siitä jää hyvät muistot.


Kysy rohkeasti myös lisää pidemmistä maastoretkistä (3h ja yli) sekä isommista ryhmistä! Yhteistyötallimme on Alfur -talli Pälkäneellä.


Lämpimästi tervetuloa !