Yksilölliset ratsastusretket ja -hetket


Maastoretki, 1h

  • Lähde luontoon hevosen kanssa! Tälle retkelle voit osallistua kokemuksesi mukaan: reipas maasto ohjaajan kanssa, jossa kuljetaan vaikka kaikissa askellajeissa - tai vaihtoehtoisesti niin, että ohjaaja tulee mukaan rinnalle kulkemaan kun retkeilet ratsain. Vauhdikkaammat maastoretket suunnitellaan aina ratsastajan tason mukaisesti, maksimimäärä 2 ratsastajaa + vetäjä per retki.

Luontohetki hevosen kanssa, 45min

  • Vietä rauhallinen hetki hevosen kanssa ja nauti luonnosta. Hoida ohjaajan kanssa hevonen ratsastuskuntoon, tee taluttajan kanssa noin 20 minuutin mittainen retki läheisessä luonnossa ja nauti maalaismaisemasta. Sopii hyvin lapsille tai nuorelle, joka pääsee tutustumaan hevoseen lähemminkin tai vaikka kiireiselle aikuiselle pieneksi hengähdystauoksi arjen keskellä. Maksimi 3hlö ryhmä per retki, varaus aina yksilöllinen. Kaveri mukaan?

Naperohetki hevosen kanssa, 30min

  • IkiOma heppailuhetki! Tule harjailemaan ja ruokkimaan hevosta yhdessä ohjaajan kanssa. Tutustu hevoseen eläimenä ja näe lähemmin niiden elämää. Jos haluat, pääset kokeilemaan myös pientä, noin 5-10 minuutin mittaista ratsastusta -kaviot kopsuvat kivasti hiekkatiellä ja tömisevät pehmeästi metsässsä. Oletko koskaan kuullut miltä heinän rouskuttaminen kuulostaa? Sopii nimestä huolimatta niin lapsille kuin aikuisillekin!

* * *

Ratsastukset toteutetaan Annan kotitallilla.

Ratsastusaikoja on tarjolla ti-to iltaisin ja viikonloppuisin.

Kerro rehellisesti omasta tai lapsesi kokemustasosta ratsastusta varatessa ja millaista ratsastusta toivoisitte. Varatessa voit yhdessä ohjaajan kanssa suunnitella ja miettiä mikä juttu olisi se paras. Hevostelu meillä on aina henkilökohtaista ja ratsastajalle yksilöllistä, siksi hintataso on toisenlainen kuin useilla ryhmäratsastustunneilla. Haluamme tarjota henkilökohtaisia kokemuksia hevosten kanssa!

Hevosmäärämme kasvettua on maastoretkille (1h) mahdollista tulla nyt kaverin kanssa ja 45min hetkille maksimi osallistujamäärä on 3 ratsastajaa.

Huomiothan että hevosemme ovat liikkuneet paljon maastossa, mutta ratsastajalla tulee olla riittävästi taitoa, kehonhallintaa ja rohkeutta vauhdikkaammassa maastossa.

Turvallisuus on meidän kaikkien yhteinen asia! Tällöin hevostelu on mielekästä ja siitä jää hyvät muistot.


Mikäli suunnittelet tallisynttäreitä tai pienelle työporukalle heppaelämystä - ota rohkeasti yhteyttä!


Satumetsän vaeltajat