Yrityksen nimi FrostaGloss Oy on islantia ja tarkoittaa sellaista pakkaskuuraa joka kimmeltää. Nimi sisältää lainauksia ja ajatuksia ensimmäisistä hevosistamme sekä kuvastaa luonnon kauneutta. Sitä paitsi, pitäähän elämässä olla vähän bling blingiäkin.

FrostaGlossin juuret ovat syvällä maassa ja oksat hipovat pilviä. Matka on alkanut ties minkä hevoskärpäsen puremasta, jatkunut monen moisten karvojen keskeltä mm. tmi Vidarhestarin ja talli Fagerängin kautta Sjónarhóll -tallille ja sieltä kohti Taappolan kartanoa. Taappolassa yritys pyöritti SRL:n hyväksymää harrastetallia vuosien 2016-2018 aikana. Toiminta siellä jouduttiin kuitenkin lopettamaan tilan vesiongelman vuoksi.

Tänään FrostaGloss tarjoaa monipuolisia hetkiä hevosten parissa! Voit tulla kokeilemaan miltä ratsastaminen issikan selässä tuntuu tai tulla omassa rauhassa tutustumaan hevoseen. Meiltä voit myös tilata persoonalliset biothane -materiaalista käsin tehdyt tuotteet hevosellesi tai koirallesi. Tai miltä kuulostaisi laittaa lahjapakettiin kotimaiset villasukat ja purkillinen suomalaisten mehiläisten hunajasta tehtyä voidetta?