Janakkalan Turengissa, Hausjärventien varressa, on tarjolla monipuolista tallitoimintaa.
Vuosien 2016-2017 vaihteessa Taappolan kartanolle muutti lauma pörröisiä pihattohevosia ja -poneja.

Tarjoamme ratsastustunteja, maastoja, monipuolisia ratsastusalan palveluita sekä tuote- ja rehumyyntiä. Talli on SRL:n hyväksymä harrastetalli. Haluamme tarjota hevosille mahdollisuuden olla hevosia ja ihmisille mahdollisuuden harrastaa niiden kanssa hyvällä fiiliksellä.

Taappolan kartano tarjoaa hyvät puitteet harrastamiseen: käytössä on kauniit kanta-hämäläiset vaihtelevat maastot sekä kaksi isoa, valaistua hiekkakenttää. Historiallisessa tallirakennuksessa hevoset satuloidaan ja ne voivat huilata tuokion.
Hevosten lisäksi vanhan lampolan karsinoita täyttää pitkäkorvaiset puput.

Kaikki hevoset ovat alkuperäisrotuisia: porukasta löytyy shettiksiä, eestinhevosia, suomenhevosia ja monta islanninhevosta, joiden kanssa on mahdollisuus kokeilla sitä jumalten ratsun askellajia, tölttiä. Kaikilla hevosilla on tiheä talvikarva joka suojaa kylmällä ilmalla sääolosuhteilta, kesällä ne puolestaan kiiltävät lyhyessä kesäkarvassaan tietysti kilpaa auringon kanssa ;). Kaikki hevoset asuvat pääsääntöisesti pihatossa, joissa ne saa liikkua ja ruokailla omaan tahtiinsa.

Yrityksen nimi FrostaGloss Oy on islantia ja tarkoittaa sellaista pakkaskuuraa joka kimmeltää. Nimi sisältää lainauksia ja ajatuksia ensimmäisistä hevosistamme sekä kuvastaa luonnon kauneutta. Sitä paitsi, pitäähän elämässä olla vähän bling blingiäkin.